Det ska vara smidigt att få en perfekt manikyr hemma. Se hur lätt du applicerar våra Layers i fem enkla steg.

Steg 1: Förberedelse

Börja alltid med att tvätta händerna noggrant. Det tar bort smuts och eventuella rester av kosmetiska produkter. Skrapa bort nagelbandsrester från nagelbädden och fös bort/reducera nagelbanden. Låt naglarna torka ordentligt, detta för att undvika att det finns fukt kvar under nagelbädden. Varför är detta viktigt? Dina Layers fäster bättre på en ren, torr och slät nagelbädd, resultatet blir jämnare och dina Layers håller sig fina längre.

Steg 2: Öppna förpackning

Du har alltid vår beskrivning av de fem stegen på baksidan av förpackningen. När du öppnar förpackningen ligger våra Layers i ett folieskydd. Klipp upp den och ta ut Layer kartan. Tänk på att spara folieskyddet och/eller lägga tillbaka din Layer karta som blivit över. Vid öppen förpackning håller våra layers i upp till 6 månader om de skyddas i folieskyddet och är väl försluten. De kan annars stelna och bli svåra att applicera eller förstöras helt.

Gillar du naglarna i videon? Vi använder Sweet Swirl London Blue

124 kr 249 krdu sparar 125 kr

Steg 3: Placera Layers

Välj storlek på dina Layers genom att jämföra de olika storlekarna mot din nagel, du vill ha en Layer som är så nära din egen nagel i storlek som möjligt. Är du mellan två olika storlekar på Layers? Välj den smalare då du kan sträck ut den i sidled över nagelbädden - det ger ett snyggare och mer hållbart resultat. Ta bort skyddsplasten från kartan med Layers. För att fästa Layern på nageln placera den på nagelbädden, börja fästa layern på ena sidan, närmast nagelbandet och tryck ut till motsvarande sida. Fortsätt mot tippen. För bästa resultat - placera Layern noggrant på själva nagelbädden och inte huden, och att dess kanter ligger tätt mot, men ej på ditt nagelband. Våra Layers är töjbara och kan sträckas ut för optimal täckning.  

Steg 4: Justera längd

Dra Layern över tippen - det är lite som att dra ett lakan över en madrass. Använd en nagel/fingerspets eller toppen på nagelfilen för att trycka fast Layern ordentligt runt nagelns framkant. Ta bort överflödet genom att “nypa” av det och/eller använda en nagelfil. Fila och finslipa kanter så inget vassa kanter finns.

Hitta din nagelfil

Hitta din nagelfil
Glasfil Svart
89 kr
Glasfil Svart
Glasfil Vit
89 kr
Glasfil Vit

Steg 5: Fäst med UV LED lampa

Layers fungerar även utan UV LED lampa, men för bästa hållbarhet rekommenderas lampan. Placera dina naglar under UV LED lampan, en hand i taget. Tryck på lampans överdel och ha kvar handen tills lampan släcks. Lampan gör att materialet stelnar, vilket både ökar hållbarheten på manikyren och gör att naglarna får en vacker lyster. Tänk på att alla naglar måste in under lampan.

You nailed it!

Din manikyr är för snygg för att inte delas med omvärlden! Ta en bild på dina nyfixade naglar och lägg upp på dina sociala medier. Glöm inte att tagga @lovenlayer och #lovenlayer

Hitta din UV LED lampa

Hitta din UV LED lampa
UV LED Lampa Black - Trådlös
399 kr
UV LED Lampa Black - Trådlös
UV LED Lampa White - Trådlös
399 kr
UV LED Lampa White - Trådlös

Vill du få en perfekt pedikyr?

Se de enkla stegen för applicering på din tår.

Dags att byta ut dina Layers?

Se hur enkelt du tar tar bort dina Layers